3 kreditkort med bonus

Trenden med betalkort och kreditkort blir allt starkare i Sverige. Dels så känns det tryggare att betala allt via ett bankkort och dels så kan man ta del av flera olika bonusar och förmåner via kreditkort. Alternativen blir allt fler och det är svårt att veta exakt vilket kort som är bäst.

Annons:
påmind ad banner3 kreditkort med bonus t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Att tänka på när man väljer kreditkort

Först och främst gäller det att fundera på hur kreditkortet kommer att användas, hur stor avgift man är villig att betala, hur stor årsavgiften är, vilka räntor som tillkommer i samband med kortet och hur hög kredit man kan bli beviljad. Vilka bonusar och förmåner som man får ta del av är definitivt också en viktig aspekt att väga in. Alla dessa faktorer spelar en viktig roll när det gäller att välja det bästa kreditkortet för en själv.

Kreditkort med olika nischer

Det finns som sagt många olika kreditkort på marknaden idag och de blir allt mer nischade till specifika ändamål. Detta märks specifikt när det handlar om vilken sorts bonus man kan ta del av. Vissa kreditkort ger bäst bonus när det gäller shopping, vissa har valt att rikta in sig på bonus när man inhandlar mat medans andra är fokuserade på bonus när det gäller resor. Nedan följer exempel på tre olika kreditkort med bonus

Re:member Flex för bonus inom shopping

Re:member Flex är ett kreditkort som ger mycket bonus när man använder kortet vid shopping. Det är ett populärt kort just på grund av deras rabattprogram som kallas för Reward. När man jämförde kortet med andra kreditkort så såg man att de i början av 2018 hade samarbeten med så många som hela 250 olika online butiker. Det vill säga att det fanns 250 olika butiker anslutna till Re:member Flex kreditkort. Som kund får man då ta del av bonusar och förmåner när man handlar vid dessa butiker med kreditkortet. Olika exempel på detta är att apoteket gav en rabatt på hela 10% av totalsumman, CDON gav en rabatt på 8% och Lensway en rabatt på 10%. Man sparar alltså in pengar när man shoppar med detta kreditkort.

Bank Norwegians kreditkort för bonus på resor

Bank Norwegian har ett mycket bra kreditkort som man bör använda specifikt för att ta del av bonusar när det gäller resor. De erbjuder nämligen 1% av den totala summan som man spenderat med via kortet till att erbjuda rabatter på flera olika flyg med Norwegian Air. När man köper flygbiljetten med kreditkortet så får man ytterligare rabatter, allt mellan 5-20%. Vidare så erbjuder kreditkortet också deras egna rabattprogram, som kallas för Reward eShop. Här finns det 150 olika butiker som man kan shoppa vid och få ut bonus samtidigt.

Everydaycard för bonus på mat

Om man letar efter ett kreditkort som har bra bonusar med speciell inriktning på mat så kan kreditkortet Everydaycard vara rätt val. De har nämligen en bonus på 1% inom alla matvarubutiker (samt 1% för bensin). Kreditkortet ger också en bonus på en halv procent för övriga inköp som gör med kortet. Med andra ord så är detta ett kreditkort som i det långa loppet ger en bra bonus när det gäller matinköp. Tänk på hur mycket pengar som egentligen spenderas inom matbutiker. Att få en bonus på 1% blir ganska mycket pengar under ett helt år.

Bli först med att kommentera

Kommentera