American express – kortet med många förmåner

American Express är ett betal-/kreditkort som kan användas runtom i hela världen. Det är ett amerikansk företag som grundades 1850 i USA. Och American Express är idag ett av världens största kort- och reseföretag, det är också en väldigt populär kortgivare som de flesta känner till.
Det är ett kort med väldigt bra fördelar, bonusar och förmåner.

Annons:
påmind ad bannerAmerican express - kortet med många förmåner t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

American Express har erbjuder många olika kreditkort som är anpassade för att man ska kunna hitta det kortet som passar dig och din livsstil bäst. Oavsett vilket kort man väljer, har man möjlighet att välja den betalningsplan som passar dig. Man får möjligheten att välja att betala hela månadsfakturan eller att fördela betalningen på flera månaders tid. Med American Express kan man ansöka om extrakort, så att andra familjemedlemmar också kan använda sig av samma krediter.

Det som just gör American Express så speciellt och populärt är deras bonussystem och förmåner. Beroende på vilket kort man väljer, får man fler och bättre förmåner. Förmånerna är i form av hotel- och reseförmåner, upplevelser, reseförsäkringar och mycket annat.
Oavsett vilket kreditkor man väljer, tjänar man alltid bonus på allt man handlar, man väljer själv hur och när man vill använda sig av sina intjänade bonuspoäng.

Fördelarna med ett American Express kreditkort

Att äga ett American Express kreditkort har många fördelar. Förutom att man har bra fördelar med hur man vill dela upp sin betalning, har kortet även väldigt många andra fina förmåner. Man får tillgång till lounger och fast track när man är ute och reser, man får även en komplett reseförsäkring när man betalar resan med sitt Amex-kort.

Man tjänar bonus på allt man handlar med kortet, bonuspoäng som kan användas till olika saker beroende på vilket Amex-kort man har.
Med Membership Rewards kan man byta sina bonuspoäng till flygresor, hotellnätter, restaurangbesök eller soffinköp och dessutom har bonuspoängen inget utgångsdatum.
Väljer man däremot Chashback programmet, får man istället pengar tillbaka på alla inköp man gör under ett år. Man får en återbäring på 1,25 % på alla köp, som enkelt sätts in på kontot.

Är man däremot mer intresserad av att resa och kunna upptäcka världen så passar det mycket bättre med ett SAS Amex-kort. Med SAS EuroBonus kan man enkelt byta in sina poäng mot flygresor eller reseuppgraderingar. Och man får resor för halva poängpriset och kan dessutom ta med en vän utan extra kostnad.

SAS American Express kreditkort

Genom att American Express och SAS har ett samarbete så erbjuds kortinnehavarna väldigt trevliga reseförmåner. Det finns tre olika SAS Amex-kort att välja mellan och alla korten har väldigt bra förmåner. Kostnaderna för ett SAS Amex-kort är väldigt låga, det klassiska kortet har inte någon medlemsavgift. Och oavsett vilket av korten man väljer så får man 55 dagars räntefri kredit.

Med SAS EuroBouns får man poäng för alla köp som görs med kortet och sedan kan man använda dessa poäng för att resa, använda på hotell och till att hyra bil.
Man blir även belönad genom att bjuda in vänner till att skaffa Amex-kort, då man tjänar mellan 6000 – 18000 SAS EuroBonus extrapoäng för varje vän man bjuder in.
Därför är SAS Amex-kortet perfekt för de som älskar att resa och upptäcka världen!

Bli först med att kommentera

Kommentera