Det här är Länsförsäkringar Bank!

Länsförsäkringar Bank

Länsförsäkringar Bank – Att välja bank är inte den lättaste uppgiften, speciellt om du inte vet vad de kan erbjuda dig och vilka förmåner som gynnar dig som mest. Att välja en bank som finns nära dig kan då vara ett bra alternativ där du kan få bra service och hjälp på plats med alla dina frågor som rör ditt konto, lån och räntor.

Annons:
påmind ad bannerDet här är Länsförsäkringar Bank! t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Länsförsäkringar Bank är en kundbank med en mycket hög lokal tillvaro och en bank med en av Sveriges bästa bankappar. I denna artikel går vi igenom vad Länsförsäkringar Bank är, vad de erbjuder och mycket mer! 

Vad är Länsförsäkringar Bank? 

Länsförsäkringar Bank är ett svenskt aktiebolag och helägt dotterbolag till Länsförsäkringar AB. De i sin tur ägs av de 23 lokala länsförsäkringsbolagen som finns över hela Sverige. Att de ägs av försäkringsbolaget har ingen större betydelse, Länsförsäkringar Bank fungerar precis som en vanlig bank och är en av landets största, på en femteplats.  

I dagsläget har banken cirka 378 000 kunder över hela landet och erbjuder en personlig service till sina kunder. Att bli bankkund hos Länsförsäkringar Bank innebär att du får både digital och personlig hjälp med allt under samma tak, oavsett om det handlar om pension, bank eller försäkringstjänster. 

Fördelar med Länsförsäkringar Bank 

Det finns flera fördelar med Länsförsäkringar Bank, men en av de största enligt dess kunder är deras lokala tillvaro. Länsförsäkringar Bank har som fokus att finnas tillgängliga med kontor spridda över hela landet för att kunna ge en direkt service till sina kunder. En annan fördel är att förutom banktjänster så erbjuder de även försäkringar. 

Länsförsäkringar Bank har även en av landets bästa bankappar med mängder av funktioner som att betala räkningar eller hantera din pension. Appen är lättanvänd och detta gör att du kan ha med dig din bank överallt direkt i mobilen. 

Så blir du kund hos Länsförsäkringar Bank 

Att ansöka om att bli kund hos Länsförsäkringar Bank är lätt, du kan göra din ansökan direkt på Länsförsäkringars hemsida och du får svar inom en arbetsdag. Det som krävs för att du ska kunna bli bankkund hos Länsförsäkringar Bank är att du är minst 18 år, har en giltig svensk id-handling och ett aktivt BankID.  

Om du redan är kund hos en annan bank men vill byta till Länsförsäkringar Bank så hjälper de dig med detta, de tar över och kontaktar din nuvarande bank och hjälper dig med flytten. 

Vad Länsförsäkringar Bank erbjuder 

Som bankkund hos Länsförsäkringar Bank får du ett konto, ett bankkort och tillgång till flera betaltjänster. Förutom ett bankkonto kan du samtidigt teckna både hem-och personförsäkringar direkt med banken.

Genom att samla både dina banktjänster och försäkringar på ett och samma ställe får du en bättre överblick över din budget och rent ekonomiskt är detta ett mycket smart val. Här nedan kan du läsa mer om bankens priser, tjänster och avgifter: 

  1. Bankkort  275 kr/år 
  1. Uttag 0 kr 
  1. Påminnelseavgift 60 kr 
  1. Övertrasseringsavgift 100 kr 
  1. Inkassoavgift 180 kr 
  1. Växlingsavgift 1,5% 
  1. Övertrasseringsränta 14% 

Hantera dina banktjänster digitalt  

Om du inte behöver assistans via ett av bankens kontor och vill hantera dina banktjänster digitalt kan du göra detta via Mina Sidor och via Länsförsäkringars app. På Mina Sidor kan du som kund sköta dina betalningar och överföringar. Du kan även använda ditt inlogg för att ansöka om lån eller starta ett sparande på banken. Om du även står som kund för försäkringar kan du se och hantera dessa här. 

Via appen kan du se ditt kontos saldo och göra överföringar utan att behöva logga in. Med ett flertal funktioner såsom Månadskollen så kan du snabbt och säkert få en överblick kring vart dina pengar tar vägen och dessutom få hjälp med ditt långsiktiga sparande. 

Bli först med att kommentera

Kommentera