Easycredit

Easycredit.se är ett konsumentkreditinstitut som ger mikrolån mellan 1000 kr och 20 000 kr och är ett varumärke inom Northmill AB. De grundades år 2006 och har sedan dess 400 000 kunder i Sverige och Finland. De arbetar under finansinspektionens tillsyn, vilket säkerställer att de agerar under den svenska kreditmarknadens regler. Något som kan vara en trygghet för den som eventuellt vill bli deras kund.
Deras hemsida är mycket väl formulerad och informativ. Man kan enkelt och öppet se all relevant information som önskas, och lånets upplägg och exempel på lån, avgifter, betalning, månadsbetalningar finns tillgängligt i ett lättläst format.

Annons:
påmind ad bannerEasycredit t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Easy, som namnet

Som namnet avslöjar är det väldigt lätt att göra en ansökan som ger en beviljad kredit på easycredit. De ger dig lånebesked direkt, så du slipper de långa väntetiderna. Ingen kreditupplysning hos UC görs.
Ansökningen kan i vissa fall beviljas trots betalningsanmärkningar, easycredit anser inte att man ska behöva nekas ett lån på grund av till exempel en två år gammal parkeringsbot.
De betalar ut lån dagligen, så du behöver inte sitta och vänta i flera dagar på pengarna efter en godkänd ansökan, utan får pengarna utbetalda antingen samma dag eller som senast dagen efter.

Ansökan

Ansökan till ett lån gör man snabbt och enkelt på hemsidan, easycredit.se.
Man väljer först summan av det önskade lånet, och kommer därefter vidare till en sida där man ska fylla i ett formulär med personnummer, mobilnummer, e-mail, månadsinkomst, boendeform, boendekostnad, anställningsform, antal barn och lånekostnad per månad.
Första gången man gör en ansökan om ett lån måste man identifiera sig, vilket man enkelt kan göra med Mobilt Bank-ID eller Nordea Personkonto. Man kan även göra en ansökan per telefon genom att ringa till kundtjänst under följande tider;
07:00 till 21:00 på Måndag till Fredag, och 10:00 till 18:00 på Lördag och Söndag.

Utbetalning

Utbetalningen är snabb och enkel.
Lånet betalas som senast ut inom en timme efter godkänd ansökan till följande banker;
Swedbank, Handelsbanken, Nordea, och SEB, oavsett om banken är öppen eller inte.
För konton på övriga banker gäller att om man fått en beviljad ansökan innan kl 13:00 får man in pengarna på kontot under samma dag. Efter kl. 13:00 eller en helgdag eller röd dag så kommer pengarna på förmiddagen in under nästa vardag, innan kl. 13:00.

Återbetalning

Återbetalningen på lånet skrivs tydligt ut i en tabell på sidan, utformad för några exempel av de olika beloppen som finns tillgängliga. För 5000 kr har man en betalning på 475 kr per månad,
för 10 000 kr är det 950 kr, för 15 000 kr är det 1250 kr, och för 20 000 kr är det 1450 kr, det är då amortering inklusive ränta och avgift. Dessa summor gäller för 12 månaders avbetalning.
En administrativ uttagsavgift på 295 kr tillkommer som engångssumma per lån, i övrigt så är årsavgiften 0 kr och aviavgiften också 0 kr.
För att skydda miljön och förenkla processen, så skickas fakturan med e-mail istället för med posten. Vill du ha en fysisk faktura utskickad tillkommer då en avgift på 29 kr.

Bli först med att kommentera

Kommentera