En telefonväxel kan göra skillnad när företaget växer!

Telefonväxel när företaget växer

Inlägget görs i samarbete med docupartner.se

Annons:
påmind ad bannerEn telefonväxel kan göra skillnad när företaget växer! t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Vare sig du har ett stort eller litet företag kan en telefonväxel förbättra anseendet och organiseringen av ditt företag avsevärt. Det leder även till förbättrad kundnöjdhet, mycket större effektivitet inom företaget och kan även sänka kostnaderna på köpet.

 Vilken slags telefonväxel passar just ditt företag och hur kan den göra skillnad när företaget växer?

Fördelar med en telefonväxel när företaget växer

Många småföretagare tror att en telefonväxel endast kan komma väl till hands ifall företaget skulle växa sig tillräckligt stort för ett dussintals anställda. Sanningen är att en telefonväxel gör att ett företag ser mer professionellt ut, höjer er service och ökar produktiviteten kraftigt.

Om ditt företag säljer varor kan ett samtal från en potentiell kund göra stor skillnad, och att först hamna i en telefonväxel gör att er kund får ett bra första intryck och direkt kan kopplas till rätt person på ert företag utan krångel. Med hjälp av en telefonväxel kan ditt företag verkligen glänsa när det kommer till kundservice. Genom förinspelade röstmeddelanden som välkomnar kunder och hänvisar till telefontider blir det lättare att inte missa kunder som annars vid ett obesvarat samtal kanske sökt sig vidare till era konkurrenter.

En telefonväxel ger dig även friheten att arbeta på distans. Idag finns det många leverantörer som erbjuder växelfunktioner direkt i din mobil. Genom att kunna sköta växeln på egen hand blir ni mer effektiva, något som även förenklar din arbetsdag, samtidigt som ditt företag kan jobba på precis på samma sätt som om du hade suttit i ett kontorslandskap.  

Värt att tänka på vid val av leverantör

Att välja rätt leverantör av telefonväxel är extremt viktigt beroende på ditt företags behov och sättet ni vill arbeta på samt vad som är mest tidseffektivt för er. Att välja en molnbaserad växel är idag ett oerhört populärt alternativ av flera olika anledningar. Med en molnbaserad växel kan ni integrera företagets telefoni med både mobila enheter, datorer och fasta anslutningar.

Missa inte: Docu Partner erbjuder även kontorsskrivare.

Allt fler företag idag har gått ifrån fysiska växlar då de är med kostsamma och omständiga att hantera. Många molnväxlar arbetar genom smarta mobilappar som gör det lätt för alla på företaget att använda sig av växeln. Det betyder också att du kan hantera din växel var du än är, när du vill. Du kan exempelvis ändra era öppettider, vidarekoppla samtal eller ordna med digitala konferenser.

Denna stora flexibilitet gör att ni sparar tid på att slippa sitta i telefonköer för att ändra informationen ni vill ha i er växel, tid som ni istället kan lägga på något annat viktigt och jobbrelaterat. Testa själv hur en telefonväxel kan förenkla och förbättra ditt företag när det växer genom att investera i en!

Bli först med att kommentera

Kommentera