Få hjälp med finansieringen av ditt företag

Få hjälp med finansieringen av ditt företag

Inlägget görs i samarbete med Capcito.com

Annons:
påmind ad bannerFå hjälp med finansieringen av ditt företag t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Att starta upp ett nytt bolag kan vara krävande och då framförallt om du inte själv besitter ett startkapital som du kan använda för investering i bolaget och för inköp av nödvändiga produkter och maskiner. Du kan visserligen ansöka om starta-eget-bidrag, men detta är en kortsiktig lösning och kommer heller inte att beviljas för samtliga nystartade bolag.

I dessa fall kan man få hjälp med finansieringen av ditt företag på helt andra sätt, ett alternativ är då att använda dig av tjänsten www.capcito.com. Men vad erbjuder Capcito och hur fungerar denna typ av finansiering?

Passar både stora och små företag

Det kommer att finnas tillfällen då både stora och små företag behöver lite hjälp på traven och finansiering av inköp eller för att bolaget ska kunna växa. Lånebolag som Capcito ger dig då som företagsledare möjligheten att låna belopp och få en bra avbetalningsplan som anpassas efter dina behov.

Som större företag är det oftast lättare att ansöka om stora lån på banker, då omsättningen är högre och man helt enkelt har större belopp att redovisa. Men för dig som har ett mindre bolag är det mycket svårare att få låneansökningar på banker godkända och att använda en alternativ tjänst är då ett bra substitut. Det är dock viktigt att man jämför olika bolag för att kunna få det allra bästa avtalet och räntan på lånet.

Vad erbjuder Capcito?

Fördelen med att använda tjänsten Capcito är att du kan ansöka både om företagslån, med mycket förmånliga villkor. Men de kan också användas som en mer långsiktig finansiering och likviditetspartner.

När du bläddrar igenom deras hemsida kan du snabbt se hur mycket du kan låna och vilka kostnader som ingår. Oavsett vilket bolag du använder så kommer en ränta och påslag att göras. Men vad som skiljer Capcito från många andra lånebolag är att inga avgifter är dolda. Istället är bolaget måna om att du ska få bra hjälp och rätt möjligheter för att ditt företag ska kunna växa och du ska kunna investera rätt.

Vad ska man tänka på när man ansöker om företagslån?

Precis som med alla lån du ansöker om är det viktigt att du planerar detta rätt. Hur mycket pengar behöver du faktiskt låna? Det är vanligt att många tar i lite för mycket och lånar mer än man faktiskt behöver. Det kommer istället vara mer förmånligt om du utökar ditt lån i efterhand om du skulle inse att det lånade beloppet inte är tillräckligt. Varför betala mer ränta än du faktiskt behöver?

Dessutom passar inte en typ av företagslån samtliga företag. Så det är viktigt att du gör din efterforskning och jämför olika alternativ för att hitta det bästa valet för dig och ditt bolag. En liten skillnad kan ha avgörande betydelse när du ska betala av lånet och vilka extra avgifter som adderas. Att få hjälp med finansieringen av företaget kan ge dig möjligheten att få en större snurr på intäkterna och även göra det möjligt för dig att utöka lokalerna. Så vad behöver du hjälp med? Ansök på Capcito idag och få pengarna utbetalade inom 24 timmar!

Bli först med att kommentera

Kommentera