Ferratum Business

Om man är en småföretagare i jakten på ett företagslån, kan Ferratum Business vara ett alternativ. Deras finansieringsmöjligheter ett lån mellan 20 000-1 miljon kr och har en återbetalningstid på maximalt 18 månader. Många mindre företag har fått nys om denna långivare som erbjuder lån när det kan vara dags att investera i nya inventarier, ny personal, lagerutökning eller en expanderad verksamhet överlag. Ansökan sker via nätet och pengarna betalas ut samma dag. Det behövs således inga fysiska möten eller årsredovisningar för att lånet ska gå i lås.

Annons:
påmind ad bannerFerratum Business t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Detta är Ferratum Business

Ferratum Business har kontor i ett flertal länder varav Sverige, Lituaen, Danmark, Finland, England och Australien. Företaget ingår i divisionen Ferratum Group som är noterad på Frankfurt-börsen och gruppen i sin tur finns i hela 24 länder. Ferratum Business grundades helt med den inställningen, att småföretagare ska kunna hjälpas mer och få tillgång till finansiella lösningar som passar alla branscher. När man som mindre företag behöver rörelsekapital eller ta ett affärsbeslut snabbt utan lång betänketid, så har företagslånen numera blivit ett självklart val för den lilla entreprenören. Affärslånen ska godkännas snabbare och dessutom oftare utan att inkräkta på låntagarens viktiga tid – och tid är pengar, menar man på Ferratum.

Låneprocessens enkelhet – en grundsten hos Ferratum Business

Processen av att söka ett lån, kan vara långrandig eller kort och koncis. Hos Ferratum Business är det, det sistnämnda påståendet som man vill poängtera. Från ansökningen till utbetalning till återbetalningen – alla moment sker digitalt för att vara så smidiga och enkla som möjligt. Man ansöker via sin mobiltelefon eller dator, vilket gör att allt sker i snabba kast som folk i dagsläget är vana vid. Dock finns det en kundtjänst som står redo för att möta de frågor som kan uppkomma när man söker ett lån.

Regler för ett lån hos Ferratum Business

Även om företagslånet inte kräver någon större säkerhet utan baseras på kassaflödet och kreditpoängen, så finns det ändå vissa riktlinjer att följa. Huvudpunkterna roterar kring företagets närvaro (att det är registrerat i Sverige), att man har ett företagskonto hos en bank, att omsättningen inte understiger 500 000 kr per år, att ägaren är bosatt i Sverige och att företaget har varit verksamt i minst 6 månader.
Om man kan svara ja på alla dessa frågor så är det bara att ansöka, vilket tar ca 5 minuter allt som allt. Man får sedan ett låneerbjudande och kan granska de månatliga betalningarna plus den ränta som tillkommer. Dessa månatliga kostnader är fasta utan dolda avgifter.

Summering

Ferratum Business sträcker sig till småföretagare men det innebär inte att de medelstora företagen inte får vara med i leken. När en traditionell bankfinansiering kan vara för komplicerad och ge ett negativt utfall, så kan även den större drabbas och därför välkomnar man på Ferratum företag i flera storlekar även om det är småföretagen som prioriteras. För 20 000 kr upp till en miljon, kan ett litet företag växa markant genom ett lån hos Ferratum. Ingen säkerhet krävs men dock en personlig borgen, vilket är viktigt att veta.

Bli först med att kommentera

Kommentera