Ferratum

Många nya företag har på de senare åren uppkommit som erbjuder snabba lån i alla olika former. Bland dessa är ferratum.se ett av de mer kända företagen som erbjuder enkla, snabba och smidiga tjänster för snabba lån utan säkerhet och utan kreditupplysning. De har en rad olika lån att erbjuda; snabblån, blancolån, mikrolån, internetlån, minilån & smålån, samt sms-lån.
Men framför allt är det mikrolån som gäller. Hela konceptet bygger på nya, moderna metoder och tillvägagångssätt. Allting sker genom internet så man slipper stå och vänta i långa köer på banken, man slipper fylla i långa formulär och därefter slipper man långa väntetider tills man får svar. Dessa saker är idag ett minne blott med ferratum.se och de liknande företagen.
Ferratum har en riktigt bra kundservice, och dessutom ingen uppläggningsavgift för lånet!

Annons:
påmind ad bannerFerratum t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Snabbt och enkelt

Låna pengar snabbt, låna pengar enkelt, utan säkerhet nu!
Ferratum.se är ett kreditföretag som ger små snabblån (Mikrolån) mellan 1000 kr upp till 30 000 kr.
Enkelt och snabbt, utan en massa krångliga krav och långa ansökningstider och komplicerade processer som konventionella banklån. Du får pengarna inom 10 minuter efter godkänd ansökan.
Du kan göra alltihop på telefonen, laptopen eller surfplattan!

Ansökning utan UC

Det behövs ingen kreditupplysning för att få ett lån beviljat. Ansökningen till ett lån görs på hemsidan ferratum.se genom att fylla i personuppgifter och den ansökta summan för lånet. Sedan loggar man in och legitimerar sig direkt med hjälp av Internetbank eller BankID.
Så du kan enkelt och direkt göra ansökningen på nätet utan att behöva göra en UC-koll.
Eftersom det sker genom e-legitimation på internet kan man inte göra ansökning genom telefon eller fysiskt gå till ett kontor för att göra det.

Lånebesked och utbetalning

Lånebeskedet är väldigt snabbt och smidigt i jämförelse med vanliga banklån.
Besked på huruvida lånet är beviljat eller inte fås genom sms, senast 10 minuter efter inkommen ansökan under deras öppna kontorstider, vilka är måndag till fredag 08:00-21.00 och lördag till söndag 11:00-18.00. Har ansökan kommit efter dessa tider så godkänns den nästa arbetsdag.
Du får ett sms som bekräftar din lånestatus efter 10 minuter så att du vet.
Utbetalning av ditt lån är lika smidigt och snabbt som ansökningen!
Lånet betalas ut så fort du har fått det beviljat, och ett sms skickas som bekräftelse när det är gjort.
Pengarna kommer in på kontot omedelbart om du har ett konto hos en av följande banker;
Nordea, Swedbank, SEB och Handelsbanken. Om du har konto hos en annan bank, så är det följande som gäller, förutsatt att det är beviljat en helgfri vardag om du ansöker;
Om du ansökt och fått lånet beviljat innan kl 09:00 på morgonen får du in pengarna på kontot under samma dag. Är det mellan 09:00 och 13:00 så får du in pengarna på förmiddagen under förmiddagen nästa dag, och är det efter 13:00 så kommer de in på kontot under eftermiddagen nästa arbetsdag.

Återbetalning

Återbetalning av lånet sker månadsvis.
En faktura skickas ut den 16:e varje månad, som har 13 dagars återbetalningstid från att du mottagit den. Så den 29:e varje månad är i praktiken förfallodatum för månadsbetalning. Återbetalningen per månad är i regel 10% av den lånade summan.

Bli först med att kommentera

Kommentera