Hitta det bästa lånet för dig

Hitta det bästa lånet för dig

Har bilen gått sönder, renoveringen stannat av eller har det plötsligt dykt upp en oförutsedd utgift? Eller går du i tankar om att ta ett lån av helt andra anledningar? Om du gör det så kan det vara en bra ide att försöka hitta det bästa lånet för just dig. 

Annons:
påmind ad bannerHitta det bästa lånet för dig t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

För att hitta det bästa lånet är det viktigt att inte stirra sig blind på den nominella räntan. Det du istället bör titta efter är den effektiva räntan, det är nämligen den ränta som inkluderar alla avgifter såsom uppläggningsavgifter, avi- och fakturaavgifter. Att helt bortse från avgifter som kan verka små kan i slutändan leda till att den totala kostnaden blir onödigt hög. Andra villkor, som tex betalningsfria månader kan vara skönt att ha om det är så att någon oförutsedd utgift plötsligt dyker upp.

Jämför lån

När man ska ta ett nytt lån kan att ta det första lånet man hittar kan visa sig vara ett onödigt dyrt beslut. Istället bör man innan man ansöker om ett lån jämföra räntor och villkor från olika långivare, och på så sätt vara säker på att man hittar det lån som passar en allra bäst. Det kanske låter som en väldigt tidskrävande och tråkig uppgift att jämföra en massa olika lån, men det behöver det inte vara!

Att jämföra lån ska inte behöva vara krångligt, därför har Morebanker samlat billiga lån på ett och samma ställe så att det blir så enkelt som möjligt för dig att hitta ett lån som passar dig bäst. Att jämföra olika långivare på ett ställe kommer inte bara spara dig pengar via lägre ränta, det kommer också spara dig tid!

Hitta billiga lån utan UC

Vissa långivare använder sig av andra kreditupplysningsföretag än UC. Dessa lån marknadsförs ofta som “lån utan UC”. Även om lånet är utan UC så kommer fortfarande att genomföras en kreditupplysning, men det hamnar inte i registret hos UC.

Att hitta lån utan UC kan ibland vara lite knepigt, och ännu svårare att hitta billiga lån utan UC. Därför kan det vara en bra idé att använda sig av en sida där låneerbjudanden från flera olika långivare är samlade, som tex Morebanker. 

Att använda dig av en samlingssida kan ge dig en bättre överblick över lånemarknaden. Och du kan på så sätt hitta det lån som passar dig allra bäst. Och som en bonus kommer det antagligen att spara dig mycket tid att använda dig av en samlingssida istället för att besöka långivarnas individuella sidor.

Bli först med att kommentera

Kommentera