Lån utan UC

Det finns flera företag som idag erbjuder lån utan att det först görs en kreditupplysning. Eftersom det är ett risktagande från företagets sida så innebär detta ofta att dessa lån har skyhög ränta jämfört med lån där kreditupplysning är gjort och man vet att personen i fråga inte har några betalningsanmärkningar. En form av lån utan UC är sk. ”sms-lån”, där du lovas att pengarna betalas ut snabbt och enkelt, vilket kan vara lockande när du har behov av snabba pengar.

Annons:
påmind ad bannerLån utan UC t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Fördelen med dessa lån är att det öppnar upp möjligheten för personer med betalningsanmärkningar att faktiskt kunna ta ett lån, vilket kan vara toppen om man är på rätt väg och faktiskt har en stabil ekonomi men fortfarande har en betalningsanmärkning som släpar efter.

Nackdelen med dessa lån är precis den samma, att det öppnar upp möjligheten för personer med betalningsanmärkningar att faktiskt kunna ta lån. Detta behöver inte vara bara positivt, då det faktiskt kan leda till att en person som redan har det svårt ekonomiskt får en ytterligare belastning på sin ekonomi. Det är därför viktigt att tänka till både en och två gånger innan man väljer att teckna denna typ av lån.

Det är ett snabbt och enkelt sätt att låna pengar, men tyvärr till en väldigt hög kostnad.

Bli först med att kommentera

Kommentera