Det här är Lunar bank  

Lunar Bank

 I ett hav av banker på marknaden så kan det kännas svårt att veta vilken typ som passar dig bäst. Det finns både traditionella banker, där det är både kontorstider och långa väntetider att räkna in när man behöver hjälp, och nya mer moderna banker där du kan styra allt själv genom en app – såsom Lunar bank!  

Annons:
påmind ad bannerDet här är Lunar bank   t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Vi listar fördelarna med en digital bank så du själv kan avgöra om det passar dig och din livsstil! 

Vilka är Lunar bank?  

Lunar bank grundades år 2015 i Danmark av ett antal entreprenörer som ville skapa en bank som de själva skulle vilja använda sig av. Tre år senare så öppnade de upp även för norska och svenska användare med kontor i varsin huvudstad.  

År 2020 hade Lunar Bank runt 200 000 användare totalt, men under de senaste två åren har Lunar bank växt i snabb takt. Idag har de nått över en halv miljon användare i både Sverige, Norge och Danmark.  

Vem passar Lunar bank för?  

Lunar bank passar för dig som söker en 100% digital bank. Lunar Banks mål är att kunna hjälpa sina kunder att hantera sina pengar bättre och smidigare för en övergående bättre ekonomi. Allt du behöver finns tillgängligt på appen som du gratis laddar ner, detta för att du ska kunna känna att du har full kontroll över dina egna pengar.  

Du behöver heller inte byta bank helt om detta skulle kännas som ett för stort steg. Du kan istället välja att använda Lunar bank vid sidan av den bank du just nu har. På detta sätt så kan du också lättare se skillnaderna från en traditionell bank och en modern bank medan du använder dig båda, och avgöra vad som passar dig bäst.  

Vad ingår om jag blir användare?  

  • Gratis konto och VISA-kort 
  • Inga uttag- eller växlingsavgifter  
  • 1,05% i sparränta  
  • Reseförsäkring (om du har pro- eller premiumkort)  

Vad kostar det att använda Lunar bank?  

Det finns tre olika kort och konton du kan välja mellan när du blir användare hos Lunar bank. Tack vare dessa olika alternativ så blir det lättare för dig som kund att hitta ett konto som passar dig och dina behov. 

  • Standardkonto  

Detta konto är gratis för dig som användare. Här ingår allt som du behöver för att starta igång med Lunar bank.  

  • Premiumkonto  

Med ett premiumkonto ingår allt som ingår i standardkonto, men här får du dessutom reseförsäkring som ingår till resor upp till 30 dagar. Du får också tre konton tillsammans med tre VISA-kort. Ett premiumkonto kostar 79 kronor i månaden.  

  • Prokonto  

När du väljer att bli PRO-medlem så ingår samma förmåner som hos de två ovanstående konton. Du får förutom detta också tillgång till sex konton, ett metallkort med personlig lasergravering och två extrakort.  

Vad för andra tjänster erbjuder Lunar Bank? 

Alla förtjänar en bank som är transparenta och som inte har onödiga avgifter eller där du betalar avgifter som du inte vet varför du betalar. Och det är precis vad du undviker när du väljer en digital bank som Lunar bank.  

Om du även letar efter andra tjänster som att exempelvis ta lån så är även det möjligt hos Lunar Bank. På Lunar banks hemsida kan du enkelt göra uträkningar för att se hur mycket du skulle behöva betala i ränta under så många år du önskar beroende på det belopp du vill låna. Du ansöker lätt på hemsidan och får svar direkt – snabbt och smidigt helt digitalt! 

Bli först med att kommentera

Kommentera