OPR Företagslån

OPR Företagslån ger lån till alla typer av företag och åldrar. Har man ett företag, vet man hur krävande det kan vara att hitta finansiella lösningar för att slå till vid det där intressanta klippet eller affären, att inhandla inventarier eller bara få dagarna att gå ihop, helt enkelt. Samtidigt vet man förmodligen också hur tidskrävande och nervöst det kan vara att ansöka om vanliga banklån där direktörerna snörper på munnen och svaret blir nej. Alla möda är som bortkastad och pengarna som gått förlorade genom dödtid, blir uppenbara.
Det förekommer numera en rad aktörer som erbjuder företagslån och krediter till olika summor och villkor och OPR som är en del av OPR Finance AB, är ett av dem. Här följer en sammanfattning och fakta om deras företagslån.

Annons:
påmind ad bannerOPR Företagslån t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Mer om OPR Företagslån

Med OPR Företagslån kan man som företagare söka ett lån mellan 30 000 – 500 000 kr och erbjudas en återbetalningstid på 1-18 månader. Lånet betalas av månatligt till ett fast pris utan dolda avgifter. De avgifter som dock tillkommer är månadsavgiften men ingen ränta är att vänta. Låt säga att du väljer ett lånebelopp på 100 000 kr och en återbetalningstid på de maximala 18 månader som OPR erbjuder. Din månatliga betalning blir då ca 9780 kr. Alla kostnader är inkluderade i lånet och kan ses direkt på hemsidans låneexempel. Man vet alltså på förhand hur mycket man ska ligga ute med när månaden går mot sitt slut.

Ansökningsprocessen

Ansökan sker digitalt via webben och kan göras både via dator eller mobiltelefon. Handläggningen sker sedan snabbt och svaret kommer inom kort, varpå pengarna vid beviljat lån sätts in på kontot samma dag eller dagen därpå. Det krävs varken fysiska möten eller en massa pappersarbete för att få företagslånet, utan ett bevis på personlig borgen och internetuppkoppling är det enda som behövs. Det som också efterfrågas vid ansökan är företagets faktureringsuppgifter och bankkontonummer samt namn och email-adresserna till borgensmännen.
En personlig borgen krävs på lån upp till 200 000 kr och för summor som överstiger detta belopp, fordras 2 personer. På samtliga parter tas en kreditupplysning först.
Vid ansökan tas en kreditupplysning med Creditsafe som innebär att bankerna inte kan se det som de kan med UC. För vissa företag ges även beviljande trots enstaka betalningsanmärkningar, eftersom man vill se till helhetsbedömningen av företaget. Dock är det viktigt att kunna betala tillbaka lånet för framtida möjligheter för andra lån, så det gäller naturligtvis alltid att tänka sig för innan man tar ett företagslån/lån överhuvudtaget.
När lånet är klart så signeras det med Bank-id av låntagaren och pengarna betalas ut samma eller nästkommande dag.

OPR:s policy

Alla företag är välkomna att ansöka om ett företagslån hos OPR. Det spelar ingen roll om det rör sig om enskilda firmor, aktiebolag samt handelsbolag/kommanditbolag. Det spelar heller ingen roll om det är ett väletablerat företag eller ett nystartat sådant – OPR Företagslån är till för alla ”åldrar” och säger glatt ja till alla som uppfyller deras villkor.
Då ett företags utmaningar hela tiden växer och oförutsägbara utgifter kan stå för dörren, vill OPR värna om tryggheten att kunna bevilja ett lån till så många som möjligt.

Bli först med att kommentera

Kommentera