P.F.C

P.F.C är den perfekta appen för dig som vill ha bättre koll på din ekonomi. Det är ett personligt och anpassat MasterCard, som du enkelt styr över och har koll på via en app. Du kan enkelt beställa hem ditt kort via appen, dessutom har kortet ingen årsavgift och inga extra avgifter eller valutapåslag när du använder det utomlands. Ta ut upp till 3000 kronor i månaden utan extra kostnad, när du är utomlands.

Annons:
påmind ad bannerP.F.C t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Detta är en digital finansiell tjänst som ska hjälpa att förbättra och förenkla människors vardagsekonomi. Genom att man kan skräddarsy tjänsten efter sina behov får man bättre koll på sin ekonomi och sina inköp. Det är en väldigt smidig finansiell tjänst till ett rimligt pris.

Genom appen kan man enkelt hantera sitt kort, man kan välja att frysa det när man inte vill eller har användning av det. Man kan enkelt sätta in pengar på sitt kort med Swish och hantera sin budget. Glömmer du bort din pinkod, då är det ingen fara då du själv kan byta din pinkod via appen eller få hjälp av support i deras chatt.

Se även till att aktivera pushnotis så blir det enklare att hålla reda på alla köp. Då skickas det automatiskt en notis till dig varje gång du använder kortet. Detta är perfekt för att kunna komma ihåg och hålla reda på sina inköp under en dag.

Spara, delbetala och skapa en budget

Med P.F.C kan du också få hjälp med ditt sparande. Skapa ett sparmål för drömresan eller kanske en bil, lägg smidigt undan pengarna till det du önskar. Du kan själv välja hur mycket du vill lägga undan med appen automatisk, varje gång du använder ditt MasterCard.

Du kan också sätta upp en personlig budget som passar dig. Där du kan hålla koll på hur mycket du gör dig av med och hur mycket pengar som finns kvar under veckan. Och skulle det bli tokigt och inte bli som man riktigt tänkt sig, kan man ändra sin budget när man vill.

Man kan också välja att delbetala sina köp med sitt MasterCard. Behövde du plötsligt en större summa pengar eller kunde du inte vänta på lönen? Då är det inga bekymmer, med P.F.C Mastercard kan du välja att delbetala alla dina köp, inklusive tidigare köp. Betala i den takt som passar dig.

Tveka inte, ladda ner appen idag och få bättre koll på din ekonomi!

Bli först med att kommentera

Kommentera