Re:member

Re:member är ett företag som erbjuder både privatlån och kreditkort. Re:member tillhör EnterCard Group AB som ägs av både den brittiska banken, Barclays Bank och Swedbank.
Detta är en bra lösning för den som söker innovativa betal- och finansieringslösningar, som ger frihet och kontroll över ekonomin.
Med deras olika lösningar väljer man själv hur man vill betala och det alternativ som passar bäst.

Annons:
påmind ad bannerRe:member t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Med Re:members kreditkort kan man genom deras app enkelt ha koll på sitt saldo, inköp och uttag. Det är ett väldigt smidigt kort som går att använda i hela världen, med bra förmåner för kortinnehavaren. Kreditkortet är ett kostnadsfritt Mastercard som kan användas för att handla eller ta ut pengar i en bankomat.
Med upp till 100 000 kr och 8 veckors räntefri kredit är detta ett toppenval för den som söker ett förmånligt kreditkort. Och en annan väldigt bra fördel med att äga ett Re:member-kort är att räntan är individuell. Dessutom kan man beställa extrakort till sina familjemedlemmar kostnadsfritt och använda sig av en och samma kredit.

Re:members reward-program

Re:member kreditkort har ett stort reward-program för alla sina kortinnehavare och erbjuder rabatter med upp till 25 % i över 300 webbutiker. Handlar man mycket på nätet har man möjlighet att spara mycket pengar genom att handla med sitt kreditkort. Man kan enkelt, genom att logga in på ”mina sidor”, se alla de olika butikerna som ingår i tjänsten. Och pengarna får man tillbaka i form av en rabatt som dras av beloppet på nästa faktura. Det vill säga att har man tjänat in rabatter på 500 kronor, dras dessa 500 kronor av på nästa månadsfaktura.
Detta gör Re:member väldigt unikt, då det inte finns andra kortgivare som erbjuder sina kunder ett sådant reward-program på det här sättet.

Rabatter och trygghet med Re:member kreditkort

Förutom att man får fantastiska rabatter med sitt Re:memember-kort, får man även en kompletterande reseförsäkring när man väljer att betala minst 50 % av resan med kortet.
Alltså är detta kreditkort inte bara ett vanligt betalmedel utan det är även en extra trygghet när man ska ut och resa. Dessutom ingår det ett avbeställningsskydd på resan, när man betalar den med sitt Re:member-kort. Känner man däremot att man behöver ytterligare försäkringsskydd, kan man köpa till Trygghetspaketet. Där finns de tre mest populära tilläggsförsäkringarna samlade.

Med Re:member kreditkort kan man känna trygghet på alla vis, detta gäller även vid ett inkomstbortfall. Därför erbjuds alla kunder som har detta kort möjligheten att kunna teckna ett Betalningsskydd Plus. Detta försäkrar din skuld på kreditkortet om man plötsligt skulle få inkomstbortfall genom att bli arbetslös, långtidssjukskriven eller vid en allvarlig sjukdom.
Betalningsskydd Plus är ett bra skyddsnät och en bra säkerhet, om något skulle inträffa, då försäkringen ersätter 12,5 % av den utestående skuld man har.
Detta gör att man kan använda kortet utan att känna någon oro alls.

Re:member är kortet som kan användas över hela världen och som ger dig förmåner, trygghet och säkerhet. Ett kort som man enkelt kan ha koll på genom appen och mina sidor, där man kan se över inköp, saldo och uttag var man än befinner sig i världen!

Bli först med att kommentera

Kommentera