Så kan du betta smart

Så kan du betta smart

För att kunna vinna på betting är det bra att ha en plan. Det finns många smarta knep som du kan ta del av för att bli bättre på betting. För att betta smartare kan du bland annat ta del av andras erfarenheter, ha koll på spelkassan och inhämta viktig information.  Om du vill bli framgångsrik inom betting är det viktigt att ha koll på läget. Betting handlar inte om slumpen. Genom att ha erfarenhet och rätt kunskap kan du bli framgångsrik. Mycket handlar om att betta smart och för att göra det behöver du vara kritisk. Betting ska heller inte blandas ihop med känslor och personliga åsikter. Du ska enbart handla på oddsen som finns och den information som finns tillgänglig.

Var analytisk för att kunna betta smart

Annons:
påmind ad bannerSå kan du betta smart t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

När du ska betta smart är det även fördelaktigt om du är matematiskt lagd. Att kunna räkna och vara analytisk är viktigt för att kunna beräkna sannolikheten för ett spel. Men det handlar inte bara om matematik. Det krävs även att du har en bra balans i ditt spelande, varken förluster eller vinster ska påverka dina val du gör inom betting. När du har gjort en vinst eller en förlust bör du lägga det åt sidan innan du påbörjar nästa. Att förlora hör till spelet och det är viktigt att inte deppa ihop totalt om du skulle förlora någon gång.

Lär dig av betting-experter

För att lyckas med betting är det en fördel att ha en strategi. Det finns olika strategier för betting och du kan ta inspiration från dem för att sedan själv utveckla din egna strategi. För det är viktigt att ha en strategi för ditt spelande. Att spela på måfå eller på känsla är sällan ett vinnande koncept i längden. För att bli bättre på betting är den en fördel att ta del av andras kunskaper och erfarenheter. Det finns många experter inom betting och att lyssna på dem kan göra att du tar din egen betting till nästa nivå. Det finns för det mesta något att lära av andra inom branschen.

Ha kontroll på spelkassan

För att betta smart behöver du även ha koll på din spelkassa. Att inte spela för mer än fem procent är ett bra riktmärke för att inte blåsa hela kassan. Det viktiga är att ha pengar att spela för även nästkommande dag. Varför det är bra att inte riskera för mycket i varje bett är för att om du skulle förlora ska en förlust inte kunna gräva ett stort hål i din kassa. Förluster kommer och genom att ha bra kontroll på dina pengar blir de mindre kännbara. Det är även viktigt att du inte spelar med pengar som du behöver för att leva.

Välj en bra bettingsida

Det finns en djungel av spelbolag att välja mellan. För att kunna betta på ett bra sätt är det viktigt att hitta ett spelbolag som du gillar och trivs med. Gå på din magkänsla när du kikar runt på olika alternativ. Försök att hitta ett spelbolag som har en webbplats som tilltalar dig när det kommer till estetik, design, logik och enkelhet. Alla har olika smaker så det gäller att göra valet utifrån dig och dina behov. Det finns både svenska och utländska bettingsidor som går att använda. Om du väljer en utländsk bettingsida är det bra att kolla upp allt från skatteregler till hur det fungerar med insättningar och uttag. Det finns bettingssidor som erbjuder bonusar. Det är smart att använda dig av olika bonusar. Tänk på att läsa igenom villkoren för bonusen om det finns några sådana.

Jämför odds

Att jämföra odds när du ska betta är smart. När du jämför olika odds kan du maximera en eventuell vinst. Det finns olika portaler på nätet som du kan använda dig av för att se vem som har bäst odds för den match eller tävlingen du har tänkt att betta på.

Vad går att spela på?

Det går att spela på det mesta. En tumregel är att ju större match desto fler saker att spela på. På de stora matcherna i till exempel fotbolls-VM är det inte sällan det går att spela på saker som vem som får den första hörnan, vem får det första inkastet eller vem som gör det första målet. Det går ofta att kombinera odds. Hur blir det då?

Om du spelar på mer än en sak åt gången kommer du att få ett högre odds. Du kanske vill spela på att Brasilien vinner samtidigt som Frankrike vinner över Schweiz. Då får du ta dessa två odds och multiplicera dem med varandra. Det kommer ganska snabbt att generera ett högt odds, men alla matcher måste få exakt det resultat som du har gissat på. Har du ett enda fel förlorar du alla pengar du har satsat. Du kan alltså satsa pengar på 10 matcher och ha rätt i 9 av dem utan att vinna en enda krona. Det finns flera olika spel, men detta är det absolut vanligaste.

Försök hitta högoddsare du tror på

Det bästa är när du kan hitta matcher med bra odds eller något du inte tror på. Det är som sagt människor som sätter oddsen och de kan ha fel. Även om de har algoritmer och expertkunskap kan du hitta matcher där du tror att du kan tjäna dig en hacka. Matcher med högt odds på ett visst resultat och att det resultatet faktiskt händer; det är det bästa för dig!

Bli först med att kommentera

Kommentera