Samla ihop dina lån/krediter till ett enda lån!

Att ha många lån och krediter hos olika företag kan vara totalt förödande för plånboken. Att dras med flera och stora räntekostnader för dessa utgifter kan man istället lösa med ett samlingslån hos många av marknadens långivare.

Annons:
påmind ad bannerSamla ihop dina lån/krediter till ett enda lån! t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Varför man har hamnat i en sådan situation med många skulder till olika företag kan ha många förklaringar. Kanske har man ansökt om lån efter lån för att lösa gamla skulder? Och så har det bara rullat på i takt med att skulderna ökat. Så här kan det tyvärr se ut för många människor men det finns alternativa lösningar att tillgå.

Vid varje sökt kredit eller lån hos de flesta långivare tas en kreditupplysning och det vet de flesta låntagare. Men många känner dessvärre inte till att dessa förfrågningar ligger kvar i ett år hos Upplysningscentralen (UC) och faktiskt drar ned en persons kreditvärdighet. De flesta företag använder UC som kreditupplysningsföretag och om det då samlas många sådana förfrågningar har det en mycket negativ inverkan på möjligheten att kunna söka lån och krediter. Många kanske då ställer sig frågan hur man överhuvudtaget ska kunna få ett samlingslån om det utförs ytterligare en kreditupplysning. Svaret på den frågan är enkel. Långivarna som erbjuder samlingslån för att personer ska få en bättre överblick på sina utgifter och sänka månadskostnaden har nämligen ett helt annat tillvägagångssätt.

När en långivare får in en ansökan från någon om ett samlingslån gör man endast en enda kreditupplysning och jämför lån och krediter hos väldigt många olika banker. Det betyder då att alla banker som långivaren kontaktar får ta del av kreditupplysningen och därför kapas antalet förfrågningar till att bara bli en, oavsett hur många banker som är involverade. Denna tjänst hos många långivare har ökat och blivit räddningen för många.

Dessa jämförelsetjänster avseende lån och krediter är ett optimalt sätt att kunna hjälpa kunder med något sämre kreditbild eller många förfrågningar att lösa sin skuldsituation. Man kan bli av med skulderna fortare och ha en tydligare överblick över sina utgifter. Istället för att ha många fakturor att betala varje månad får man en enda.

De här företagen som erbjuder att hjälpa till med att jämföra lån har ökat markant på marknaden. De har ett mycket trevligt bemötande mot sina kunder och förståelse för att alla kan hamna i dessa situationer kring ekonomin. De dömer ingen och man ska inte behöva skämmas eller ha ångest som kund för att kontakta de här långivarna. De är till för att hjälpa och lösa kunders olika behov.

Dessutom erbjuder de bra räntevillkor på sina lån och ser till att kunder får det bästa lånet utefter de förutsättningar som olika kunder har. När sedan ett samlingslån blir beviljat fortsätter de här långivarna att hjälpa sina kunder igenom hela processen med banken och löser in kundens gamla krediter och skulder. Därför ska man absolut vända sig till någon av de här företagen som erbjuder att jämföra lån för att kunden ska få samla ihop alla småskulder till ett större lån.

Bli först med att kommentera

Kommentera