Samla lån – Spara pengar genom smarta ekonomiska knep!

Samla dina lån

Inlägget är skrivet i samarbete med Passagen.se

Annons:
påmind ad bannerSamla lån - Spara pengar genom smarta ekonomiska knep! t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Att ha olika lån eller krediter kan snabbt orsaka en ganska saftig månatlig kostnad. Genom att samla dina lån hos ett bolag, kan du på ett mycket effektivt sätt spara på räntekostnader. En annan stor fördel är såklart även att det blir lättare att hålla koll på din ekonomi.

Det finns idag mängder av olika bolag som hjälper både privatpersoner och företag att samla mindre lån som lätt kan ligga och ticka på och växa sig allt större. Att samla lån är inte särskilt krångligt och ger bara fördelar!

Vad ska man tänka på när man ansöker?

När du ansöker om att samla dina lån hos en långivare, kommer det att göras en kreditprövning som sedan påverkar det kreditbetyg som du ges.

Tidigare betalningsanmärkningar har här ingen betydelse, utan betyget baseras mer på hur din inkomst ser ut, vilka typer av lån du har och hur din familjesituation ser ut. Det kommer alltså att genomföras en mer personlig bedömning, där en god inkomst stärker dina chansen till att få ett bättre avtal.

Om du vill lära dig mer om vad du ska tänka på när du ansöker om att samla dina lån, samt hur processen ser ut kan du läsa Passagens guide för att samla lån.

Hur ansöker man om att samla sina lån?

Om du vill ansöka om att samla dina lån så görs detta hos en långivare. Detta kan vara antingen ett onlineföretag eller direkt hos din bank. Det finns idag en hel uppsjö av långivare och detta kan göra det svårt att snabbt kunna se vilket bolag som erbjuder de allra bästa förmånerna.

Om du har många lån eller om den totala summan är väldigt stor, får du stora fördelar om du använder dig av en låneförmedlare. Innan du avtalar ett möte med din låneförmedlare är det viktigt att du själv sätter dig in i din egna ekonomi och räknar samman hur din totala ränta ser ut, samt vad du betalar månadsvis. Låneförmedlaren kan sedan hitta en långivare som erbjuder ett bra avtal och som faktiskt kan dra ner dina kostnader markant. Få koll på din ekonomi igen genom att baka samman dina mindre lån till ett större och få mer pengar över att förgylla din tillvaro med!

Bli först med att kommentera

Kommentera