Skyltar för information och stämningsfull atmosfär

Skyltar för information och stämningsfull atmosfär

Presenteras i samarbete med Skiltex.se

Har du en restaurangverksamhet och söker och är på jakt efter de perfekta skyltarna till den? Skyltar där du snabbt kan ändra information?

Den mångsidiga griffeltavlan

Vårt bästa tips är att du då kikar lite extra på en griffeltavla. Det är en typ av skylt som passar alldeles utomordentligt bra till just restauranger, pubar eller caféer. Ja, till all form av restaurangverksamhet.
Utbudet av griffeltavlor är enormt och du hittar dem i en mängd olika modeller och självklart finns de även i många olika storlekar – allt för att du ska hitta de griffeltavlor som passar just din verksamhet allra bäst. Du hittar griffeltavlor som du kan hänga bakom disken där du smidigt kan skriva upp menyn. En avlång tavla som du kan placera på lämpligt ställe fungerar bra till att annonsera dina specialerbjudanden på. Ställ små bordsskyltar på borden där du förslagsvis kan tipsa om ett gott vin eller en lockande efterrätt. Det finns även griffeltavlor som du kan sätta på stafflier. Ett trevligt inslag som skapar väl synliga skyltar och en mysig atmosfär.

Finns för inomhus- och utomhusbruk

Det finns griffeltavlor som passar för så väl inomhusbruk som utomhusbruk. En robust gatupratare, kanske med en gedigen träram runt, lämpar sig utmärkt att ställa utanför din verksamhet. Här kan du locka med härliga lunch- och middagserbjudanden eller kanske en mycket prisvärd after work. Med en gatupratare väl placerad utanför din restaurang fångar du gästen just där i språnget!

De griffeltavlor som lämpar sig även för utomhusbruk är behandlade så att de ska tåla så väl starkt solsken som regn. Ja, de är gjorde för att klara vädrets makter, helt enkelt. Du får här en griffeltavla som är behandlad med flera lager av skyddande lack och som dessutom har en repsäker yta. Du kan vara trygg i vetskapen om att den kommer att hålla lång tid framöver.

Bli först med att kommentera

Kommentera