Spara pengar på Black Friday

Spara pengar på Black Friday

Black Friday har kommit för att stanna. Det amerikanska påhittet har fått ett ordentligt fäste i Sverige. Black Friday infaller alltid fredagen efter Thanksgivning, alltså den fjärde fredagen i november. Den växer sig större och större och har blivit ett självklart inslag i julhandeln. Fredagen i november är det dags för att göra dina stora klipp och spara pengar på Black Friday.
Detta är det åttonde året för Black Friday i Sverige. Black Friday uppmärksammades första gången i Sverige år 2013 och det resulterade i att försäljningen för näthandel ökade med 100% om man jämför med en vanlig fredag. Vi ger dig de bästa tipsen inför Black Friday.

Annons:
påmind ad bannerSpara pengar på Black Friday t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Black Friday är ett perfekt tillfälle att spara pengar på. Med mängder av erbjudanden, rabatter och prissänkningar hos olika butiker så går det att göra fynd och spara pengar. Många använder Black Friday som ett bra tillfälle att köpa alla julklappar till bättre priser. Du kan även hitta en eftertraktad vara till ett lägre pris som du söker. Söker du något till hemmet, barnen eller kanske något verktyg så har du chansen att fynda.

Läs också: Spara pengar på Bäst i test siter

Gör en plan: Det är bra att ha en plan för din shopping på Black Friday. Vad söker du, vilka butiker kan tänkas att ha dessa och så vidare. På detta sätt gör du din shopping mer effektiv och har större chans till att göra fynd och spara pengar. Ställ frågan till dig själv vad behöver jag och vad vill jag köpa på Black Friday. Undersök hur utbudet för produkterna som du söker ser ut och jämför sedan priser och rabatter. Kanske kan du hitta ett väldigt bra erbjudande på den där efterlängtade varan. Eller så hittar du kanske bra erbjudande som är perfekta som julklappar till barn.

Budget och prismedvetenhet Innan du shoppar loss är det bra att sätta upp en budget om vad som du tycker är rimligt att handla för om du hittar det du söker. Det är också bra att ha koll på vad produkten kostar i ordinariepris och att se hur stora klipp som du gör. Alla blir vi lockade av stora röda prislappar med stora procent sänkningar men det gäller att ha en insyn i vad ordinarie pris är. Gör gärna en jämförelse och se.

Villkor I det stora hela är Black Friday bara en rea. Vid rea har butiker ofta begränsade villkor för returer. Ångrar du ditt köp är det inte säkert att du kan få pengar utan att du får ett tillgodokvitto istället. Innan du handlar så ta reda på vilka villkor som gäller för butiken där du handlar.

Black Week Många butiker har börjat med Black Week där man har erbjudanden hela veckan det kan vara utvalda produkter som de presenterar varje dag. Många har erbjudanden och rabatter hela veckan ut till och med söndagen. I dessa butiker så har du lite mer tid på dig att göra dina klipp och spara pengar på Black Friday. Huvuddagen brukar dock vara på fredagen och det är också den dagen då de flesta erbjudanden presenteras.

Bli först med att kommentera

Kommentera