Svea bank – nya företagsbanken

du som företagare trött på byråkrati och komplicerade bankprocesser? Då kan Sveabank.com vara något för dig. De har digitaliserat hela bankprocessen och erbjuder smarta digitala lösningar för företagare. Här kan du läsa mer om företaget, deras nya företagsbank samt andra tjänster som de erbjuder.

Annons:
påmind ad bannerSvea bank - nya företagsbanken t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Om Sveabank.com

Sveabank.com är en del av Sveakoncernen som bedriver finansiell verksamhet i flera olika europeiska länder. Företager har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företagare med lån och andra finansiella frågor. De erbjuder finansiella såväl som administrativa lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Deras erbjudanden till företagare inkluderar bland annat lån, fakturaservice, kreditinformation samt betalningslösningar för e-handel såväl som butik. De har även tjänster och lån för privatpersoner.

Sveabank.com – en ny företagsbank

Sveabank.com är en ny företagsbank. Det som är unikt med denna bank är att det är en digital bank som är mycket lätt att använda för företagare. Processen är helt digital och extra fokus har lagts på användarvänligheten. Detta innebär att företagare snabbt kan lösa sina bankärenden och istället för att spendera tid på administration kan de fortsätta med sin kärnverksamhet. Här kan företagare förbereda, granska och godkänna betalningar på ett mycket smidigt sätt. Denna bank är särskilt utformad för företagare och har därför skalat ned antalet funktioner. Med andra ord finns det inga onödiga funktioner som stör. Detta gör att företagare som använder Sveabanks smarta banklösningar kan spara tid.

Det är enkelt att öppna ett konto hos företagsbanken. Det sker helt digitalt med bank-ID och tar cirka 10 minuter. Det finns ingen bindningstids och du som företagare kan välja den kontotyp som passar dig bäst. Samtliga konton omfattas av den Statliga insättningsgarantin. Alla som skaffar ett företagskonto hos Sveabank.com får ett bankkort och koppling till Bankgiro. Du kan välja mellan de två paketen bas och växa. Bas-paketet är det enklaste kontot och kostar 95 kronor i månaden. Med detta kan du enkelt ta emot pengar och föra över pengar. Växa-paketet passar företag i tillväxtfasen och kostar 285 kronor i månaden. I detta paket ingår bland annat kreditkort samt det flexibla superkontot med checkkredit.

Det flexibla superkontot är ett företagskonto med flexibel checkkredit. Detta ger företaget styrka genom snabb tillgång till extra kapital när det behövs. Krediten kan bland annat användas för investeringar, att jämna ut cashflow eller oväntade utgifter. Som superkontoinnehavare har du tillgång till en checkkredit på upp till 100 000 kronor. Du bestämmer själv hur du vill använda krediten och du betalar endast ränta på det som används. Du betalar en fast avgift på 95 kronor i månaden för kontot.

Övriga erbjudanden till företagare

Utöver olika sorters företagskonton erbjuder Sveabank även andra tjänster till företagare. Erbjudandena inkluderar bland annat finansiering, företagslån, betallösningar, fakturering och inkasso. Finansiering kan ske i form av företagskredit, fakturaköp factoring och företagslån. På sveabank.com kan du som företagare använda deras digitala verktyg för att räkna ut hur mycket ditt företag kan spara. På hemsidan kan du enkelt och snabbt låna upp till 500 000 kronor. Du ansöker digitalt och får svar på låneansökan direkt. Deras betallösningar är anpassade för e-handel, butik och mobil och gör det enkelt för små och stora företag att komma igång och driva verksamhet. Fakturering inkluderar fakturaservice, billing och kreditupplysning. Inkassotjänsterna inkluderar både inkasso i Sverige och utomlands.

Bli först med att kommentera

Kommentera