Tjäna pengar snabbt

Tjäna pengar snabbt

Tjäna pengar snabbt – Att få ekonomin att gå ihop är inte alltid det enklaste, och särskilt inte för den som behöver pengar snabbt. Men det finns en hel del saker du kan göra för att fylla på plånboken lite extra. Efter att ha läst dessa tips kommer du förhoppningsvis ha fått lite inspiration till att tjäna några extra slantar och om du anstränger dig så pass mycket att du provar alla dessa tips så kommer du garanterat märka en betydande skillnad i plånboken på ganska kort tid!

Tjäna extrapengar på klassiskt vis

Annons:
påmind ad bannerTjäna pengar snabbt t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Ett klassiskt sätt att tjäna lite extra pengar är att mot betalning utföra sysslor åt andra. Var kreativ och försök lista ut vilka behov dina släktingar, vänner och grannar kan tänkas ha. Vanliga sysslor som folk kan behöva hjälp med är att rasta hundar, passa barn eller klippa gräsmattor. Du kan även erbjuda dig att handla mat eller om du har körkort så varför inte skjutsa grannens barn till skolan och deras olika aktiviteter? Måla staket eller skotta snö är ytterligare exempel på sysslor som du säkerligen kan få en slant för att utföra.

Klimatinsats som lönar sig

Många ser det som ett jobbigt måste att ta hand om sina tomburkar. De låter dig säkert ta hand om dem mot att du får pengarna som panten genererar. En riktig win-win-situation och ju mer, desto bättre! Fråga dina närstående eller ge dig ut och knacka dörr och erbjud dig att panta deras burkar och flaskor. Det bästa av allt är att du samtidigt ser till att burkarna kan återvinnas och därmed också gör en insats för miljön.

Ge nytt liv åt saker som inte används

Har du en massa saker som bara ligger och samlar damm där hemma? Perfekt! Då kan du spendera en ledig dag åt att rensa garderober och förråd och på så sätt få mer utrymme samtidigt som du säkerligen hittar en hel del saker som går att sälja. Kläder, skor, teknik- och sportprylar har många gånger ett fint andrahandsvärde och kan förmodligen glädja någon annan även om det är saker som du själv inte längre har nytta av. Det smidigaste sättet att få sakerna sålda på är förmodligen att annonsera ut dem på någon hemsida som fungerar som mötesplats för köpare och säljare av just begagnade saker. Ett annat alternativ är att arrangera en loppis, vilket med fördel kan göras tillsammans med några vänner. Bjud in alla ni känner och sätt upp lappar med inbjudan i affärer och på anslagstavlor. Inför loppisen kan ni även baka och förbereda ett lotteri för en extra liten inkomstkälla.

Tyck till och få betalt

Ett relativt nytt fenomen som blivit väldigt populärt på senare tid är hemsidor där du kan svara på enkätundersökningar och få betalt för tiden du lägger ned. Dina åsikter är värdefulla för många företag och därför belönar de dig gärna för att dela med dig av dem, antingen i form av presentkort av olika slag eller i rena pengar på ditt bankkonto. Kolla runt lite och se om du hittar något koncept som passar dig. Ansträngningen är minimal och du kan till och med genomföra undersökningarna medan du till exempel äter lunch eller slötittar på en serie.

Hyr ut din bostad

Det kan även vara värt att se över om det kan finnas några möjligheter att dra in lite pengar på ditt boende. Du kanske har ett rum i din bostad som du klarar dig utan och kan hyra ut någon natt då och då. Eller så kanske du kan hyra ut din bostad under några sommarveckor då du själv ändå är bortrest. Om staden du bor i arrangerar någon form av evenemang som lockar många turister så har du ett utmärkt läge att håva in lite pengar genom att låta några av dessa hyra din bostad. Det finns flertalet hemsidor där du kan annonsera ut ditt boende för att hitta potentiella hyresgäster.

Bli först med att kommentera

Kommentera