Vad har SevenDay Bank för tjänster? 

Vad är sevenday bank

Har du fått oväntade utgifter eller har du inte hunnit spara tillräckligt till semesterresan? Istället för att ställa in resan kan du ta ett lån som täcker kostnaderna för att sedan betala tillbaka månadsvis. SevenDay bank erbjuder bland annat lån utan säkerhet och kan samla både lån och krediter för en bättre månadskostnad. Vad har SevenDay Bank för tjänster och när kan det vara en god idé att vända sig till denna bank? 

Vad är SevenDay Bank? 

Annons:
påmind ad bannerVad har SevenDay Bank för tjänster?  t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

SevenDay Bank är en nischad bank mot bland annat billån, privatlån och billån till privatkunder. Banken startade år 2007 och är en filial till danska Express Bank och ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance. Hos SevenDay Bank kan du även starta ett sparkonto och slå ihop flera lån till ett till en lägre månadskostnad.  

Här kan du även ta lån utan säkerhet, du kan få låna mellan 10 000 kronor och 500 000 kronor och banken har idag cirka 40 000 kunder i Sverige. SevenDay bank har 80 anställda som arbetar dagligen för att ge sina kunder bra service och villkor.  

Vad för tjänster erbjuder SevenDay Bank? 

Ett av SevenDays Bank erbjudanden och tjänster är att de kan låna ut penga utan säkerhet mellan 10 000-500 000 kronor. Räntan sätts sedan individuellt utifrån de ekonomiska förutsättningarna kunden har och de erbjuder även billån utan krav på säkerhet och att öppna upp ett sparkonto. Med deras sparkonto privat kan du få en hög sparränta och spara upp till 1 000 000 med antingen fast eller rörlig ränta.  

SevenDay Bank är en av de få långivare i Sverige som faktiskt kan erbjuda privatlån med prisgaranti. Detta innebär att om du fått ett bättre erbjudande från en annan bank så ser SevenDay Bank till att du får ett ännu bättre erbjudande från dem. 

Då lånen ges utan säkerhet kan du som kund använda pengarna till vad du vill, där några vanliga anledningar är till billån, renoveringar eller båtkostnader. Om du vill jämföra låneerbjudandet från SevenDay Bank mot andra aktörer på marknaden finns risken att du får ett större antal kreditupplysningar hos UC, vilket försvårar lån. Ansök därför gärna om privatlån genom en betrodd låneförmedlare för att kunna få fram den bästa räntan utifrån dina egna förutsättningar. 

Hur ansöker du om ett lån hos SevenDay bank? 

Att ansöka om ett lån hos SevenDay Bank är enkelt, det går snabbt och du får svar omgående. För att söka om ett privatlån gör du det lättast visa SevenDay Banks hemsida genom att fylla i din ansökan om lån. Ange även om du anser att lösa andra lån innan du skickar iväg din ansökan. När banken fått in din ansökan utförs en kreditprövning och du får vanligtvis svar direkt eller ett meddelande om att kontakta bankens kundcenter.  

När handlingarna är slutförda så kommer du få en länk skickad till dig via sms som du kan logga in på för att signera avtalet om lån. Du får sedan ut pengarna till ditt bankkonto och för den som dessutom vill lösa in sina andra lån och krediter får hen vägledning och support.  

Bli först med att kommentera

Kommentera