Zmarta

Zmartas vision har länge varit att bli bäst när det kommer till lån. Under årens gång har visionen utökats och nu vill man inte längre bara vara bäst på lån, nu vill man erbjuda finansiella tjänster på en bredare bas. Zmarta satsar internationellt och siktet är inställt på att utöka dess marknad de kommande åren och expandera utanför Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Annons:
påmind ad bannerZmarta t?a=1874552417&as=1544841054&t=1&tk=1&i=1

Förut behövde man själv sitta och leta reda på alla möjliga bolag inom de tjänsterna man sökte, sedan behövde man ringa till vartenda ett av dessa och beskriva sitt ärende, notera deras erbjudande och sedan ringa vidare för att kunna jämföra. Zmarta som är en jämförelsetjänst gör detta enkelt, smidigt och gratis direkt på nätet. Det går till så att Zmarta samlar in information och erbjudanden från flera olika bolag och sajter, visar resultatet och sedan kan man ta ett fördelaktigt beslut utan att behöva göra grovjobbet själv.

På Zmarta kan man jämföra olika typer av försäkringar, bilförsäkring, hemförsäkring och villaförsäkring. Man får då fylla i sina relevanta uppgifter så som vad det är för bil, hur gammal den är, hur gammal man själv är, vad man har för typ av boende och hur stort boendet är. Sedan får man prisförslag från flera olika försäkringsbolag som erbjuder dessa typer av försäkringar. I prisförslaget framkommer kostnad men också vad som ingår i försäkringen. På så sätt kan man jämföra försäkringens helhet med villkor och inte bara kostnaden.

Zmarta erbjuder även jämförelsetjänst gällande sparande och aktier. Här jämförs olika sparkonton beroende på vad man har för intresse. De jämför sparkonton med rörlig ränta, med fast ränta och sparkonton med högre ränta som saknar insättningsgaranti. Här framkommer då vad man har för bindningstid, vad räntan är och vilken bank som erbjuder detta. Man kan också jämföra olika aktietjänster för att hitta rätt plattform om man vill köpa och sälja aktier. Drömkalkylen är en annan tjänst som man hittar under sparande och här kan man räkna ut hur lång tid det tar att nå sitt sparmål beroende på hur mycket man sparar.

Att välja rätt abonnemang när det kommer till mobil och bredband kan vara en riktig djungel och som är svår att hitta i. Zmarta hjälper till att ta reda på vilken operatör som erbjuder vad och här ser man bindningstid, surfmängd, samtalskostnad och månadskostnad. Här får man enkelt en överblick utifrån sina behov. Bredbandet jämförs mellan mobilt bredband och fast bredband, vad man vill ha för hastighet samt vad månadskostnaden blir.

Här kan man även jämföra olika bolån och krediter för att se vilka som ger bäst ränta och erbjudanden. Zmarta erbjuder också privatlån och billån i egen regi.

På deras sida finns också en hel del tips och trix att läsa om för att lära sig mer om ekonomi och de har även olika filmklipp på YouTube med ämnen som ”Res billigare med Zmarta”, ”Husdjurstips” och ”Tjäna pengar på dina bilder”. Flera matnyttiga och informationsrika klipp som är gjorda på ett lättsamt sätt så att det ska passa alla att titta på.

Bli först med att kommentera

Kommentera